Anna & Alexanders bröllopstårta!

Nu ska jag äntligen lägga ut lite bilder på bröllopstårtan som vi bakade till Anna och Alex bröllop! Det blev fem våningar med chokladsockerkaksbotten, mörkchokladmousse, färska jordgubbar, rabarbermousse, marängsmörkräm och sugarpaste-täcke.
Det tog ett antal timmar att baka tårtorna och sedan täcka och dekorera dem. Som tur var hade jag Anna och Angela till hjälp med både bakning och rostillverkning! Anna och jag har pusslat ihop tårtorna medan Angela har tillverkat rosor i mängder. Det krävdes över fyrtio stycken för att dekorera tårtan!

Rosorna gjorde vi i flowerpaste och färgade till olika rosa/aprikosa nyanser. Det krävdes över fyrtio stycken för att dekorera tårtan! Tur att jag hade Angela till hjälp annars hade det aldrig gått!

Länge sen sist!

Ja, ingen kan då anklaga mig för att försöka hamna på några topplistor för mest uppdateringar... ;) 

Men nu, nu ska det bli ändring! Mycket har hänt sen sist, stora syster har blivit fru Kult, jag har jobbat fler veckor och idag döptes lilla Ellen!

Självklart betyder detta att jag även har fått göra en av mina favorit sysselsättningar,  -baka tårtor! Tyvärr orkar jag inte lägga upp några bilder inatt, det får bli veckans projekt! :)

Förutom tårtbak har det planerats möhippor och andra överraskningar, städats kök och flyttats grejor. Juli har nästan flugit förbi utan att jag märkt det!

Nu är det dags att sova, godnatt! ;)

RSS 2.0